Bursa’nın Karacabey ilçesine bağlı Ovaesemen Mahallesi'nde yaşayan 68 yaşındaki Nur Cemil Eroğlu, bir hafta önce perşembe günü ortadan kaybolmuştu. Son olarak köydeki bir bakkaldan çıkarken güvenlik kameralarına yansıyan Eroğlu'ndan o günden sonra bir daha haber alınamamıştı. Ailesinin kayıp ihbarı yapmasının ardından, arama çalışmaları başlatıldı.

AFAD, Jandarma Asayiş ve Komando Timleri ile KUMDAK ekiplerinden oluşan toplam 54 kişilik bir ekip, 13 araç, 2 drone ve 3 arama köpeğiyle birlikte Ovaesemen Mahallesi çevresinde yoğun bir arama faaliyeti yürüttü. Çalışmalar, yaklaşık bir hafta boyunca devam etti.

İsrail, BM okuluna saldırdı: 19 Filistinli hayatını kaybetti! İsrail, BM okuluna saldırdı: 19 Filistinli hayatını kaybetti!

Cansız Bedeni Yol Kenarında Bulundu

Sabaha karşı, Karacabey yolu üzerinde yol kenarında hareketsiz halde yatan bir kişi olduğuna dair jandarmaya gelen ihbar üzerine ekipler olay yerine gitti. Yapılan incelemelerde, hareketsiz yatan kişinin bir haftadır aranan Nur Cemil Eroğlu olduğu belirlendi. İlk değerlendirmeler, Eroğlu'nun trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiş olabileceğini gösteriyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı