Olay, 14 Ağustos gecesi saat 00.30 civarında Ortakent Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunda meydana geldi. İddiaya göre, Ö.Ç. isimli şahıs, eşi N.A.Ç.'nin bulunduğu masaya diğer davetlilerin bakması üzerine tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Ö.Ç. ve kardeşi M.R.Ç., karşı gruptaki kişilerle kavga etmeye başladı. Kavga esnasında bıçak, şişe ve sandalyeler kullanılarak taraflar birbirine saldırdı.

Gelin ve Damat da Dahil Birçok Kişi Yaralandı

Kavga sonucu gelin B.U., damat M.B., Ö.Ç.'nin eşi N.A.Ç., kaynanası N.I. ile diğer davetliler M.S., H.S., I.S., G.T., B.S., H.D., M.B., E.T. ve H.C.K. çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çevredeki hastanelere sevk etti. Yaralılar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Cezaevinden izinli çıkan genç yürürken öldürüldü Cezaevinden izinli çıkan genç yürürken öldürüldü

Kavgaya karıştıkları belirlenen Ö.Ç., M.R.Ç., Ç.Ç. ve Y.Ç. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Kavganın yaşandığı anlar düğün salonundaki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, tarafların birbirine saldırdığı ve sandalyelerle vurduğu anlar net bir şekilde görülüyor.

Kaynak: İHA