Ankara’da Dans Coşkusu: Latin Dans Kursu Başvuruları Başlıyor! Ankara’da Dans Coşkusu: Latin Dans Kursu Başvuruları Başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MYK üyelerine yaptığı konuşmada, bu tür olayların AK Parti’nin Türkiye’deki rolünü bir kez daha gözler önüne serdiğini ifade etti. 

Müfredat ve Alım Süreçleri Gözden Geçirilecek

Toplantıda, teğmenlerin yemin töreniyle ilgili sürecin çok hassas bir şekilde ele alınacağını belirten Erdoğan, olayın içeride ve dışarıda bağlantılarının olup olmadığının inceleneceğini dile getirdi. “Burada müfredat, alım süreci vb. konuları da masaya yatıracağız”  diyen Erdoğan, ayrıca Kara Harp Okulu’nun müfredat ve alım süreçlerinin de gözden geçirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Vesayet Uyarısı: “Süreci Kararlılıkla Yürüteceğiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaşanan olayların vesayet odaklarının yeniden canlanabileceğini gösterdiğini belirterek, AK Parti olarak bu süreçte dikkatli ve kararlı bir duruş sergilemeleri gerektiğini ifade etti. “Bu mesele bize bir kere daha AK Parti’nin önemini gösterdi. Türkiye'deki vesayet odaklarının da hortlamaya hazır olduğunu gördük. Süreci sükûnetle, metanetle, kararlılıkla yürütüyoruz. Siz de aynı hassasiyette olun” dedi.

Muhabir: Haber Bülteni