Asayiş

Böylesi görülmedi: Maymunlar 6 yaşındaki kızı cinsel saldırıdan kurtardı

Hindistan'da 6 yaşındaki bir kız çocuğunu cinsel saldırıya hazırlanan bir adamı maymunlar engelledi. Küçük kız, ailesine maymunların müdahalesi sayesinde kurtulduğunu anlattı.

Abone Ol

Hindistan’ın Yeni Delhi yakınlarındaki Baghpat kasabasında yaşanan olayda, 6 yaşındaki bir kız çocuğu cinsel saldırıya uğramaktan maymunlar sayesinde kurtuldu. Kimliği henüz tespit edilemeyen bir adam, küçük kızı terk edilmiş bir binaya götürmeye çalışırken maymun sürüsü saldırıya geçti ve adamın kaçmasına sebep oldu.

Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi yakınlarındaki Baghpat’ta yaşanan olayda, bir adamın 6 yaşındaki bir kız çocuğunu terk edilmiş bir binaya götürerek cinsel saldırıda bulunmaya çalıştığı iddia edildi. Ancak adamın bu girişimi, bölgedeki bir maymun sürüsünün müdahalesiyle engellendi.

"BENİ ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETMİŞ"

Times of India'da yer alan habere göre, küçük kız eve döndüğünde ailesine olayı anlattı. Küçük kızın babası yaptığı açıklamada, “"Kızım dışarda oynuyordu. Adamın yakındaki güvenlik kamerası görüntülerinde kızımla dar bir sokakta yürüdüğü görülebiliyordu. Kimliği henüz belirlenemedi. Ayrıca çocuğumu beni öldürmekle tehdit etmiş. Maymunlar müdahale etmeseydi kızım şimdiye kadar ölmüş olabilirdi" diye konuştu. 

Polisler, adamın başka bir köyde yaşadığını ancak kimliğinin tespit edilemediğini de belirtti.