THY uçağında kabin memuruyla tartışan Dilan Çıtak hakkında soruşturma başlatıldı THY uçağında kabin memuruyla tartışan Dilan Çıtak hakkında soruşturma başlatıldı

Her yıl düzenli olarak yapılan Aluçdağı Yağlı Güreşleri festivali bu yıl da 14 Temmuz 2024 tarihinde yapılıyor. Geleneksel olarak düzenlenen Aluçdağı Yağlı Güreşleri festivali yağlı güreşler ve müzik şöleni ile devam edecek.

 
Her yıl düzenli olarak yapılan Aluçdağı Yağlı Güreşleri festivali 44’üncü kez düzenleniyor.  Geleneksel Çamlıdere Uluçdağı Yağlı Güreşleri Festivali 14 Temmuz Pazar günü Mehmet Demirtaş ve Veli Erdem Karakülah konserleriyle ata sporu heyecanı birlikte paylaşılacak.

 
Çamlıdere Aluçdağı Milli Parkı’nda düzenlenecek olan festival duyurusunu Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın resmi sosyal medya hesabından,  
“14 Temmuz Pazar günü; 44. Geleneksel Çamlıdere Uluçdağı Yağlı Güreşleri Festivali başlıyor! 12 Temmuz'da Toplu Sünnet Şöleni ile Mevlid Programı, 13 Temmuz'da Sinsin Ateşi ile yerel sanatçılarımızın konserleri ve 14 Temmuz'da sanatçılarımız Mehmet Demirtaş ve Veli Erdem Karakülah konserleriyle ata sporumuzun heyecanını birlikte paylaşmaya davetlisiniz.  Aluçdağı Milli Parkı” paylaşımı ile yaptı. 




 
 
 

Muhabir: Cansel Yıldız