Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, Gazzede yaşanan soykırım sırasında yaralanan ve tedavi amacıyla ülkemize gelen Filistinli çocuklar yararına düzenlenen etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Programa Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Memur Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın ve birçok bürokrat katıldı.

İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı

Başkan Adem Ceylan, başta Bakan İbrahim Yumaklı olmak üzere, tüm misafirlerin doğa harikası ve manevi iklime sahip Çamlıdere’ye gösterdikleri ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, en yakın zamanda onları tekrar ağırlamayı umduklarını ifade etti. Ayrıca etkinlikte emeği geçen HAK-İŞ ve Memur Sen Konfederasyonları yöneticilerine teşekkür etti.

Katılımcılar Filistinli çocuklar için yapılan bu yardım organizasyonunun önemine dikkat çekti. Başkan Ceylan, ilçenin böyle anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmasından dolayı gurur duyduklarını belirtti.

Muhabir: Fatma Doğanay