Marmaray'da arıza izdiham çıkardı Marmaray'da arıza izdiham çıkardı

Çankaya Belediyesi, ilçede bulunan parkları daha güvenli, temiz ve estetik hale getirmek için bakım ve onarım çalışmalarını yoğunlaştırdı. Parklardaki merdivenler yenileniyor, banklar boyanıyor ve çocuk oyun alanlarındaki spor ve eğlence aletleri tamir ediliyor. Belediye, bu çalışmalarla komşularının huzur ve güven içinde vakit geçirebilmelerini amaçlıyor.

Çankaya Belediyesi, ilçedeki parkların bakım ve onarımı için kapsamlı bir çalışma başlattı. Bu çalışmalar kapsamında parklarda bulunan merdivenler, güvenli ve estetik bir şekilde yeniden inşa ediliyor. Eskiyen ve yıpranan merdivenler, modern ve dayanıklı malzemelerle yenilenerek parkların genel görünümünü iyileştiriyor.

Ayrıca parklardaki banklar, düzenli olarak boyanarak hem görsel açıdan hoş bir görünüm kazanıyor hem de uzun ömürlü olmaları sağlanıyor. Çocuk oyun alanlarındaki spor ve eğlence aletleri de, güvenlik standartlarına uygun bir şekilde tamir ediliyor. Kırılan veya yıpranan aletler yenilenerek çocukların güvenli bir şekilde oyun oynayabilmeleri sağlanıyor.

Çankaya Belediyesi son olarak Muammer Aksoy Parkı,Füsun Sayek Parkı ve Çermik Parkı’nda bakım ve onarım çalışmaları yapıyor.

Çankaya Belediyesinden yapılan açıklamada “Komşularımızın huzur ve güven içinde vakit geçirebilmeleri için parklarımızda bakım ve onarım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Parklarımız, kent yaşamının önemli bir parçası ve bu alanları daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” denildi.

Muhabir: İrem Arslan