Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanlığı resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Ankara İl Başkanlığı’nın İstiklal ve Zafer Yürüyüşü’ne katılacağını duyurdu. 25 Ağustos akşamı saat 23.30'da Ankara Kent Konseyi’nde bir araya gelen topluluk, Afyonkarahisar Kocatepe’ye hareket ederek İstiklal ve Zafer Yürüyüşü’ne katılacak. 
Şehitleri saygı ve minnetle anmak amacıyla düzenlenen etkinliğe, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’da katılım sağlayacak. Yürüyüş Programı ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler ise Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlıklarından bilgi alabilecek.

CHP'nin mecliste ayağa kalkması, AK Parti'de espri konusu oldu CHP'nin mecliste ayağa kalkması, AK Parti'de espri konusu oldu

"Aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanlığı resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise, “Bağımsızlığımızı kazanmak için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anmak amacıyla, 25 Ağustos akşamı saat 23.30'da Ankara Kent Konseyi’nde bir araya geliyoruz. Bu özel etkinlikte, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın MANSUR YAVAŞ'ın katılımıyla, Afyonkarahisar Kocatepe’ye hareket ederek İstiklal ve Zafer Yürüyüşü’ne katılacağız. Program hakkında detaylı bilgi almak için İlçe Başkanlıklarımıza ulaşmanızı rica ederiz!”  
ifadeleri yer alıyor. 
 

Muhabir: Cansel Yıldız