Olayın ardından konuşmasına devam eden Özgür Özel, katılımcılara hitaben, “Bundan sonraki süreçte ben onu söyleyeceğim zaman söylerim. Senin işin orada olmak, benim işim burada olmak,” ifadelerini kullandı. Özel, partinin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini vurgularken, “Bu parti, birlik beraberlik halinde olumlu olumsuz lehte olabilir. Bizim artık çatlak sese değil, birliğe beraberliğe tek sese ihtiyacımız var,” dedi.

Ankara’da Dans Coşkusu: Latin Dans Kursu Başvuruları Başlıyor! Ankara’da Dans Coşkusu: Latin Dans Kursu Başvuruları Başlıyor!

İktidara Yürüyüş Mesajı

Konuşmasında, partinin iktidara giden yolda kararlılıkla ilerleyeceğini belirten Özel, “İktidara giden bir partinin genel başkanı, ‘Mustafa Kemal'in askeriyiz’ diyeceği zamanı da bilir,” şeklinde konuştu. Ayrıca, partinin geçmişteki zorluklara rağmen hiçbir zaman yalnız kalmadığını ve her zaman bir arada durduğunu vurguladı.

Özel'in Partililere Çağrısı

Özgür Özel, partililere seslenerek, “Kazansın kazanmasın, arkasında durun,” çağrısında bulundu. Geçmişte %25 olan oy oranına atıfta bulunarak, “Biz şuna inandık, bu insanlar fazlasını başaracaklar,” dedi.

Muhabir: Haber Bülteni