Atlanta merkezli içecek devi, çarşamba günü yaptığı açıklamada, bu baharatlı tatların yerini yeni ürünlerle değiştireceğini bildirdi. Şirket, "Tüketicilerimizin beğenilerini sürekli olarak gözden geçiriyor ve ürün yelpazemizi buna göre ayarlıyoruz" ifadelerini kullandı.

İlk Kalıcı Ürün Eklemesi

Coca-Cola Spiced, ABD ve Kanada raflarında 19 Şubat’ta yerini almıştı ve bu, Coca-Cola'nın Kuzey Amerika portföyüne yaptığı ilk kalıcı ekleme olmuştu. Ancak ürünlerin neden kaldırıldığına dair kesin bir açıklama yapılmadı. 

Filistin’e Destek Yürüyüşü İçin Hazırlıklar Başladı: Ankara'da Buluşma! Filistin’e Destek Yürüyüşü İçin Hazırlıklar Başladı: Ankara'da Buluşma!

Satış Hacminde Düşüş Beklentisi

Coca-Cola İçecek A.Ş., Orta Doğu’daki siyasi gerilimler ve Gazze’ye yönelik saldırılar nedeniyle boykot kampanyalarıyla karşı karşıya kaldı. Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla yaptığı açıklamada, "Orta Doğu'da yaşanan hassasiyetler nedeniyle tüm yıl için satış hacmi beklentimizi orta-tek haneli büyümeden yatay-düşük-tek haneli büyümeye revize ediyoruz" dedi.

Muhabir: Haber Bülteni