İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, hazır giyim sektörünü kapsayan “COF 24 Ankara Uluslararası Moda ve Hazır Giyim Fuarı hakkında resmi sosyal medya hesabından açıklama yaptı. ATO Başkanı Gürsel Baran, “Başkentimizin üretim, ticaret ve ihracat alanındaki önemli sektörlerinden biri olan Hazır Giyim sektörü, uzun bir aradan sonra büyük bir adım atarak şehrimize uluslararası nitelikte bir fuar kazandırdı. Ankara Giyim Sanayicileri Derneği’nin koordinatörlüğünde düzenlenen “COF 24 Ankara Uluslararası Moda ve Hazır Giyim Fuarı”nın açılışında katılarak, bu organizasyonun şehrimize kazandıracağı vizyonu ve önemini ifade ettik“ dedi. 
Fuarın Ankara ekonomisine katkı sağladığını vurgulayan Baran, Fuar ile birlikte küresel gelişmelerin de yakından takip edilebileceğine değindi. 


ATO Başkanı Baran, “Ankara Ticaret Odası bünyesinde 2 No’lu, Konfeksiyon, Hazır Giyim, Triko ve 17 No’lu Tekstil, Tuhafiye ve Mefruşat Meslek Komiteleri tarafından temsil edilen sektör bir yandan düzenlenen bu fuar ile şehrimizin ekonomisine katkı sağlarken diğer yandan küresel gelişmeleri de yakından takip edecek. ATO Congresium’da düzenlenen fuarın açılışına katılarak sektöre verdiği önemi gösteren Ticaret Bakan Yardımcımız Sayın Mahmut Gürcan ve Hazine ve Maliye Bakan Yardımcımız Sayın Abdullah Erdem Cantimur’a, katılımlarıyla sektörü destekleyen ATO Meclis Başkanımız Sayın Mustafa Deryal ile ASO Başkanı Sayın Seyit Ardıç, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Sayın Bendevi Palandöken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Faruk Köylüoğlu, ATO’nun 2 No’lu Konfeksiyon - Hazır Giyim - Triko Meslek Komitesi Meclis Üyesi ve aynı zamanda Ankara Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Sayın Hayati Akbaba ve Fuar Genel Koordinatörü Sayın Remzi Çayır, Ankara Giyim Sanayicileri Derneği Onursal Başkanı Canip Karakuş, ATO Meclis ve Komite üyelerimize teşekkür ediyorum. Rekabetin ülke sınırlarını aştığı bu dönemde sektörlerimiz için ortaya konan güç birliği ekonomimizin gelişim dinamosunu oluşturacaktır. Ayrıca, tarihimizi günümüze yansıtan ve değerlerimizi modern bir tarzla kucaklamamızı sağlayan Ankara Olgunlaştırma Enstitüsü’ne, sof kumaşımızın kıymetini ortaya koyduğu “SOF’U Okumak SOF’U Dokumak” defilesi nedeniyle ayrıca teşekkür ediyorum. 7 Eylül tarihine kadar devam edecek fuarın başarılara imza atmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu. 

Muhabir: Cansel Yıldız