Minibüsçüler Odası Başkanı'ndan Altındağ Belediyesi'ne ziyaret Minibüsçüler Odası Başkanı'ndan Altındağ Belediyesi'ne ziyaret

Yiğit Bulut, Türkiye’nin BRICS başvurusunun Cumhuriyet tarihinin en stratejik hamlelerinden biri olduğunu belirterek, bu adımın ülkenin küresel konumunu değiştireceğini söyledi. Bulut, Türkiye'nin artık Batı’ya bağımlı bir ülke olarak kalamayacağını vurgularken, şunları ekledi:

"Türkiye artık Batı'nın istenmeyen, mültecileri tutan, Amerika'nın içine sindiremediği zoraki müttefiki olmaya devam edemez. Türkiye, kendi yoluna gitmelidir. Uyanık olmalıyız, objektif ve tarafsız bir şekilde gerçekleri görmeliyiz. İsrail kısa bir süre içinde Mescid-İ Aksa ve diğer kutsallarımıza saldıracak. Arkasından Sayın Cumhurbaşkanımızın defalarca belirttiği gibi hedef Türk yurdu olacak"

"100 Yıl Önce Yunanistan, Şimdi İsrail"

Yiğit Bulut, geçmişten dersler alınması gerektiğini hatırlatarak, Türkiye’nin Batı ile tarihsel mücadelesine vurgu yaptı. "Lütfen gözümüzü açalım. Bundan 100 yıl önce batı birleşti Türk yurduna saldırdı, taşeron Yunanistan'dı. 100 yıl sonra aynı saldırı geliyor, görüyoruz! Bu sefer taşeron İsrail" diyen Bulut, halkı dikkatli olmaya çağırdı. "Uykudakiler uyansın, belki yanmak vaktidir. Gerçekleri görenler toplansın, şimdi korkusuzca söylemek vaktidir." dedi.

Muhabir: Haber Bülteni