Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Diploma Tartışmalarına Nokta: “1981’de Mezun Oldum, Gururluyum”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1981 yılında mezun olduğu Marmara Üniversitesi'nde gerçekleşen açılış töreninde duygu dolu bir konuşma yaptı

Abone Ol

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi 1. ve 2. Etap Eğitim-Öğretim Binaları’nın açılış töreninde bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Erdoğan, üniversiteye olan bağlılığını ve gururunu dile getirdi.

"BUGÜN AYRI BİR HEYECAN İÇİNDEYİM"

Açılış töreninde konuşan Erdoğan, “Bugün ayrı bir heyecan içindeyim. Yapım sürecini yakından takip ettiğim Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'ni açmaktan büyük bir bahtiyarlık duyuyorum” dedi. 1981 yılında bu üniversiteden mezun olduğunu hatırlatan Erdoğan, “Marmara Üniversitesi'nden mezun olmaktan gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Siyasi hayatı boyunca kazandığı fahri doktora unvanlarının en anlamlısının 2013 yılında Marmara Üniversitesi'nden aldığını belirten Erdoğan, diploma tartışmalarına da noktayı koydu. Erdoğan, Marmara Üniversitesi’nden mezun olmanın kendisi için büyük bir onur ve mutluluk kaynağı olduğunu vurguladı.