Sanatsal gösterilerin hayat bulduğu Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’ni tıka basa dolduran vatandaşlar  Pursaklar’da kültür ve sanatla iç içe günler geçirmeye devam ediyor.

G Z En El N X U A Ahv M

Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete açıldığı günden bu yana, 7’den 70’e tüm vatandaşlara hitap eden, kültürel ve sanatsal gösterilerin hayat bulduğu Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde “Kapıların Dışında” tiyatro oyunu sanatseverlerle buluştu.

G Z En Euc Ww A Ad Fd Y

Sezon boyunca birçok tiyatro oyunu ile Pursaklı vatandaşlar dolu dolu ve eğlenceli anlar yaşayacak.
Tiyatro oyununu büyük beğeni ile izleyen vatandaşlar Pursaklar Belediyesi’ne bu güzel etkinlikleri düzenlediği için teşekkür etti.

Bilkent Senfoni Orkestrası'ndan "Gezegenler" konseri düzenlendi Bilkent Senfoni Orkestrası'ndan "Gezegenler" konseri düzenlendi

“KAPILARIN DIŞINDA” TİYATRO OYUNU KONUSU

İkinci Dünya Savaşı'nın sona ermesiyle Alman asker Beckmann, insanlığın yitirildiği, Rus cephesinden sakat bir bacakla ve paramparça bir zihinle yurduna döner. Çavuş Beckmann, kendi benliği gibi enkaza dönen kentinin ve geride bıraktığı sevdiklerinin değiştiğine, başkalaştığına, eskiye dair hiçbir şeyin yerinde olmadığına tanık olur. Yaşamın ve ölümün dışına itilen Beckmann, geçmişinin bütün kayıplarıyla çaresizlik, umutsuzluk içinde kentine, toplumuna yabancı ve yapayalnız bir halde bütün kapıların dışındadır artık.

Muhabir: Fatma Doğanay