Narin Güran davası ile ilgili olarak Didem Arslan, bir kaynağından aldığı bilgiyi canlı yayında paylaştı. Arslan, "Haber kaynağımdan aldığım bilgiye göre Narin, annesi ve amcasını uygunsuz bir durumda yakalamış." şeklindeki açıklamasıyla gündeme oturdu. Bu iddialar, hem medya dünyasında hem de sosyal medyada büyük bir etki yarattı. Olayın ciddiyeti nedeniyle her detayın dikkatle incelendiği bu süreçte, Arslan’ın sözleri tartışmaların odağına yerleşti.

Gülben Ergen’den Sert Tepki

Didem Arslan’ın bu açıklamasının ardından Gülben Ergen, sosyal medyada tepki gösterdi. Ergen, Arslan’ın “kaynağıma göre” ifadesini eleştirerek, "Kaynağıma göre ne demek? İçimiz yanıyor. Her haberi en ince ayrıntısına kadar inceliyoruz. Kaynağıma göre ne?" dedi. Ergen’in bu çıkışı, olayın daha da büyümesine neden oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sözleri Üzerine CHP’den Acil Toplantı Talebi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sözleri Üzerine CHP’den Acil Toplantı Talebi

Didem Arslan’dan Cevap Gecikmedi

Gülben Ergen’in eleştirileri üzerine Didem Arslan, canlı yayında sert açıklamalar yaptı. Arslan, "Becerebiliyorlarsa şarkı söylemeye çalışsınlar. Sen bir şarkı söylemeye çalış. Haber kaynağın ne diye bir gazeteciye soru sormak hadsizliğinde asla bulunamazsın. Kimsin sen? Günlerdir tweet atıp bu olaydan nemalanmaya çalışıyorsun. Yazıklar olsun sana. İnsanların işini yapmasını engel oluyorsun. Sana oturup öğretecek kadar değmezsin sen. Değmezsin” diye konuştu.

Gülben Ergen’in İmalı Yanıtı

Gülben Ergen, bir takipçisinin Didem Arslan’a yönelik eleştirisine sosyal medyada yanıt verdi. Bir takipçisi, "Narin'le ilgili kaynak ne diye sorduğunuz soruya verdiği tepki çok çirkin" şeklinde yorum yapınca, Ergen, “Koyun can derdinde kasap mal boşver,” diyerek olayın ciddiyetine dikkat çekti ve Arslan’ın tepkisini tiye aldı.

Muhabir: Haber Bülteni