Minibüsçüler Odası Başkanı'ndan Altındağ Belediyesi'ne ziyaret Minibüsçüler Odası Başkanı'ndan Altındağ Belediyesi'ne ziyaret

Dilan Polat, 6 Eylül’de eşi Engin Polat ve diğer sanıkların serbest bırakılmasının ardından Instagram hesabından ilk paylaşımını yaptı. 6,9 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabında uzun süredir sessiz kalan Polat, ilk olarak eşi Engin Polat’la birlikte çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı. Fotoğrafta kalp işareti yaparak, "Göğe Bak Benimle" şarkısını ekledi. Bu paylaşım, Dilan Polat’ın cezaevinden döndükten sonra sosyal medyaya yavaş yavaş geri döneceği sinyallerini verdi.

Tahliye Olan Sanıklar ve Suçlamalar

Engin Polat ve diğer sanıklar Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün, "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından haklarında dava açılmıştı. Sanıklar, 6 Eylül'de tahliye edilmişti. Bu gelişmenin ardından Dilan Polat’ın sosyal medya paylaşımlarında daha aktif hale gelmesi dikkat çekti.

Dilan Polat ve Enercii

Polat’ın, eşinin cezaevinden tahliyesini kutlamak amacıyla çektiği ve sosyal medyada paylaştığı videolar, bazı eleştirilerin hedefi oldu. Videolarında kendi şarkısı "Enercii" ile dans eden Polat, bu paylaşımların ardından kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. Polat, “Görgüsüz paylaşımlar yapmaya devam edecek misiniz?” sorusuna, “Karardan sonra çok mutlu oldum ve kendimi tutamadım. Sosyal medyayı kullanırken çok dikkatli olacağım, eski alışkanlıklarımı tekrarlamayacağım” şeklinde yanıt verdi.

Dilan Polat Geri Döndü

Dilan Polat, sosyal medyada daha önceki alışkanlıklarını sürdürmeyeceğini ve daha dikkatli davranacağını ifade etti. Sosyal medya hesaplarının yanı sıra iş yerlerinde de yoğun bir tempo içinde olduğunu belirten Polat, bu süreçte kendisini daha kontrollü bir şekilde ifade edeceğini açıkladı. Takipçileri, Polat’ın sosyal medya paylaşımlarını dikkatle izlemeye devam ediyor ve ünlü fenomenin gelecekteki adımlarını merakla bekliyor.

Muhabir: Haber Bülteni