Kara para aklama ve örgüt kurma suçlamalarıyla hakkında 40 yıl hapis cezası istenen Dilan Polat, dün yapılan tahliye sonrası özgürlüğüne kavuştu. Tahliye edilen Polat’ın sabah saatlerinde ilk olarak, hala tutuklu bulunan eşi Engin Polat'ı ziyaret etmek için yola çıktığı bildirildi. Polat'ın eşini ziyaret için seçtiği araç, medyanın ve halkın dikkatini çekti.

Lüks Araçlarına El Konulmuştu

Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın kara para aklama suçlamalarıyla gözaltına alınmasının ardından, emniyet ekipleri çiftin lüks otomobillerine el koymuştu. Çeşitli marka ve modellerdeki araçlar, polis ekipleri tarafından çekici ile İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmişti. Kasım 2023’te cezaevine giren Polat’ın tahliye olmasının ardından, Silivri'ye giderken tercih ettiği mütevazi aracın, önceki lüks araçlar ile arasındaki fark dikkat çekti.

Dilan Polat'ın Yeni Araç Tercihi Gündemde

Tahliyesinin ardından sosyal medyada geniş yankı uyandıran Dilan Polat'ın, lüks araçlar yerine daha sade bir araç kullanması, hem medyanın hem de takipçilerinin ilgisini çekti. Polat’ın bu tercihi, eski lüks yaşam tarzının bir değişime uğrayıp uğramadığını sorgulayan yorumlara yol açtı.

6 milyon TL ceza kesilmişti! Yoldaki çöpler temizlendi 6 milyon TL ceza kesilmişti! Yoldaki çöpler temizlendi

Dilan Polat'ın cezaevinden tahliye edilmesinin ardından yaşadığı bu değişim, sosyal medya ve haber platformlarında geniş şekilde ele alınmaya devam ediyor. Polat’ın bu süreçteki yaşantısı ve araç tercihi hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler, gelişmeleri takip etmeye devam edebilir.

Muhabir: Haber Bülteni