Kara para aklama ve yasa dışı bahis suçlamalarıyla geçtiğimiz yılın kasım ayında tutuklanan Polatlar, bu yılın Ağustos ayında serbest bırakıldı. Dilan Polat, 19 Ağustos'ta tahliye edilirken, eşi Engin Polat’ın durumu da 6 Eylül'de netleşti. Tahliye sonrası çift, yakınları tarafından lüks araçlarla konvoy eşliğinde karşılandı.

Lüks Hayatlarına Kaldıkları Yerden Devam Edecek Mi?

Tahliye sürecinin ardından Dilan Polat, sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam etti. Havuzlu villasından yaptığı paylaşımlar ve canlı yayınlarla takipçileriyle etkileşimde bulundu. Ancak kamuoyunda bu durum, "Polatlar nasıl geçiniyor?" sorusunu gündeme getirdi.

Almanya'daki Güncel Market Fiyatları Sosyal Medyada Gündem Oldu Almanya'daki Güncel Market Fiyatları Sosyal Medyada Gündem Oldu

Polatların Avukatı Açıkladı

Çiftin avukatı Sevinç Horoz, "Oturdukları ev kendilerine ait mi?" sorusuna yanıt verdi: "Evleri kendi kullanımlarına ait. Ancak üçüncü kişilere yönelik satışların önlenmesine yönelik bir tedbir kararı var."

Polatlar Geçimini Nasıl Sağlıyor?

Polat ailesinin geçim kaynağı hakkında da bilgi veren Horoz, "Yakın akraba ve arkadaş desteğiyle geçiniyorlar." dedi.

Dilan Polat'ın Hayatı Film Olacak Mı?

Dilan Polat’ın hayatının sinema filmine uyarlanması gündemde. Ancak Polat’ın avukatı Sevinç Horoz, bu konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Horoz, "Bu süreç yaşanmadan önce gelen teklifler de olduğunu bilmiyorum. Şu an önceliğimiz değil. Yargı süreci bittikten sonra değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Haber Bülteni