Diriliş Kola, günlük enerji ihtiyaçlarını karşılamak ve tüketiciyi canlandırmak için özel olarak tasarlandı. İçeriğinde bulunan özel bileşenler sayesinde enerjinizi artırmaya ve vücudunuzu canlandırmaya yardımcı olur. Bu özellikleriyle, piyasadaki diğer kolalara rakip oldu.

İsteme esnasında damada özel kahve menüsü hazırladı! "Bir de bu çıktı" İsteme esnasında damada özel kahve menüsü hazırladı! "Bir de bu çıktı"

DİRİLİŞ KOLA'NIN SAHİBİ KİM?

Diriliş Kola, Kayalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kayalı’nın girişimiyle hayata geçirildi. Adana doğumlu ve büyüme bir iş adamı olan İsmail Kayalı, Adana'nın adını dünya çapında duyurmayı amaçlayan projeleriyle tanınıyor. Eğlence ve yeme içme sektöründe fark yaratan Kayalı, enerji içeceği sektöründeki boşluğu görerek 2020 yılında Diriliş Enerji İçeceği’nin temellerini atmıştır.

DİRİLİŞ KOLA HANGİ FİRMAYA AİT?

Diriliş Kola, Kayalı Grup bünyesinde üretiliyor. Firma, tamamen katkısız ve doğal ürünleri uygun fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sunmayı hedefliyor. İsmail Kayalı, ürünlerinin helal olmasına özen gösterdiklerini ve bu alanda kaliteyi uygun fiyatlarla birleştirdiklerini belirtiyor. Kayalı Grup, Adana merkezli olup, bölgedeki gençler ve sporcular arasında büyük bir beğeni toplamıştır.

KALİTE VE FİYAT AVANTAJI SUNUYOR

Diriliş Kola, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çekiyor. Enerji içeceği sektöründe helal üretim yapan firmalar arasında yer almayı hedefleyen Kayalı Grup, ürünlerini tamamen doğal bileşenlerle üretim yapıyor.

Muhabir: Haber Bülteni