Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sözleri Üzerine CHP’den Acil Toplantı Talebi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sözleri Üzerine CHP’den Acil Toplantı Talebi

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Bağcılar Mahallesi’nde yaşayan 17 yaşındaki lise öğrencisi Beyza Yıldırım, 14 Eylül günü akşam saatlerinde evden ayrıldı. Ailesine, "Arkadaşlarımla parkta oturacağım" diyerek evden çıkan Beyza, bir daha eve dönmedi. Akşam saat 17.30 civarında evden ayrılan genç kızın, belirtilen saatte eve dönmemesi üzerine ailesi endişelendi.

Aile Kaybolduğu İhbarında Bulundu

Beyza’nın eve dönmemesi üzerine ailesi, genç kızı telefonla aramaya başladı ancak kendisinden herhangi bir yanıt alamadılar. Bunun üzerine Yıldırım ailesi, durumu polise bildirdi. Kızlarının kaybolduğunu ihbar eden aile, polis ekiplerinden yardım istedi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Beyza Yıldırım’ın bulunması için geniş çaplı bir arama başlattı.

Polis Ekipleri Kayıp Genç Kızı Arıyor

Polis ekipleri, Beyza Yıldırım’ın bulunması için çeşitli çalışma ve araştırmalar yapıyor. Arama çalışmaları, Beyza’nın son olarak görüldüğü bölgelerde yoğunlaştırılmış durumda. Ayrıca, bölgede yaşayan vatandaşlardan da genç kızı gören ya da bilgisi olanların emniyet güçlerine başvurmaları isteniyor.

Şehirde Endişe Hakim

Diyarbakır'da yaşanan bu kaybolma olayı, şehirde büyük bir endişe yaratmış durumda. Özellikle, 8 yaşındaki Narin’in cansız bedeninin bulunmasıyla birlikte, şehirdeki kayıp vakaları daha fazla dikkat çekmeye başladı. Beyza Yıldırım’ın sağ salim bulunması için yapılan çağrılar, sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Arama Çalışmaları ve Kamuoyuna Çağrı

Polis ekipleri, Beyza Yıldırım’ın bulunması için tüm imkanları seferber etmiş durumda. Kamuoyuna, genç kızın bulunmasına yardımcı olabilecek her türlü bilginin emniyet yetkililerine iletilmesi çağrısı yapıldı. Beyza’nın sağ salim bulunması için çalışmaların titizlikle devam ettiği bildiriliyor.

Muhabir: Haber Bülteni