Minibüsçüler Odası Başkanı'ndan Altındağ Belediyesi'ne ziyaret Minibüsçüler Odası Başkanı'ndan Altındağ Belediyesi'ne ziyaret

'Asmalı Konak', yayınlandığı dönemde sadece bir dizi olmaktan öteye geçerek, Türk televizyon tarihinde iz bırakan bir yapım haline geldi. Dizinin çekildiği Kapadokya, o yıllardan itibaren turistik bir cazibe merkezi haline gelirken, dizi oyuncularının kariyerlerinde de önemli bir dönüm noktası oldu.

İpek Tuzcuoğlu, Özcan Deniz, Goncagül Sunar ve Eylem Yıldız'ın birlikte çekilen fotoğrafı sosyal medyada hızla yayılarak gündem oldu. O anlar, dizinin nostaljisini yeniden yaşattı. Dizinin başrollerinde yer alan Selda Alkor, Özcan Deniz, Nurgül Yeşilçay, Goncagül Sunar, Eylem Yıldız ve İpek Tuzcuoğlu, 'Asmalı Konak' ile Türk televizyon tarihinde önemli bir iz bırakmıştı.

KAPADOKYA'NIN BÜYÜLÜ ATMOSFERİNDE ÇEKİLMİŞTİ

'Asmalı Konak', 2002 yılında Kapadokya'nın büyüleyici atmosferinde çekilmiş ve iki sezon boyunca ekranlarda fırtınalar estirmişti. Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran dizi, Kapadokya'nın turistik değerini artırarak bölgeye olan ilgiyi de artırmıştı.

22 YIL SONRA DUYGUSAL BULUŞMA

22 yıl sonra İpek Tuzcuoğlu'nun 'Yarım' adlı şiir kitabının tanıtımında bir araya gelen dizi ekibi, duygu dolu anlar yaşadı. Özcan Deniz, bu özel buluşmada duygularını şu sözlerle ifade etti:

"Kapadokya‘da çekilen bir iş kalibresi ne olursa olsun tutuyor. Asmalı Konak bir coğrafyanın kaderini değiştirdi."

ÖZCAN DENİZ VE İPEK TUZCUOĞLU'NDAN SICAK YORUMLAR

İpek Tuzcuoğlu, Özcan Deniz hakkında şu sözleri söyledi:

"Özcan Deniz zamansız bir adam… Nasıl Ajda Pekkan kadınlarda zamansızsa, Özcan Deniz de zamansız bir adam."

Özcan Deniz ise sahneyle ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi:

"Sahne dinç tutuyor. Sahnede 15-20 yaşa düşüyorum. Kendime getiriyor. Kendimi ekstra da yormuyorum. Samar bana iyi bakıyor, oğlum Kuzey’le de çok iyi arkadaşlar."
Muhabir: Haber Bülteni