DR. ABDURRAHMAN YURTASLAN ANKARA ONKOLOJİ EAH HASTANE MERKEZ KAMPÜSÜ KANTİN KİRALAMA İŞİ


Ankara Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü SBÜ Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji EAH içerisinde bulunan toplam 50 m2lik alanın Kantin Kiraya Verme İşi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince 35 (c) maddesine göre açık teklif usulü ile ihale yapılarak Hazine Taşınmazlarının İdaresi Yönetmeliği çerçevesinde üçüncü şahıslara 12 (Oniki) Aylığına kiralamak suretiyle işletilecektir.

         1-İhale Konusu Taşınmazın Niteliği Yeri Ve Miktarı:
            Yeri, niteliği ve miktarı kira şartnamesi ve eklerinde belirlenmiş olan ve Ankara Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü SBÜ Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji EAH içerisinde bulunan toplam 50 m2lik alanın Kantin Kiraya Verme İşi 12 (Oniki) Aylık yapılacaktır.
           
            2-Şartname Ve Ekleri:
            Şartname Ve Ekleri Kurumumuz, Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji EAH (Ankara İli Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 13. Cadde No: 56 Yenimahalle ANKARA) Satınalma Biriminden, Dr. Abdurrahman Yurtarslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Türkiye Halk Bankası A.Ş. Samanpazarı Şubesindeki TR78 0001 2009 4130 0005 0001 89 Numaralı IBAN’a 300 TL yatırılarak temin edilebilir veya görülebilir.
            İhale Dokümanı posta veya kargo yoluyla satılmayacaktır.
           
            3-İhalenin Tarihi Yeri Ve Şekli:
İhale 25.10.2024 Cuma günü  saat:10:00’da 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine istinaden, 35 (c) maddesine göre  Açık Teklif Usulü ile yapılacaktır.
            İstekliler, belirtilen tarih ve saatte Kurumumuz,  Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji EAH (Ankara İli Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 13. Cadde No: 56 Yenimahalle ANKARA)  konferans salonunda istenilen belgelerle birlikte hazır bulunmalıdırlar.
            Belgeleri tam olan ve katılması komisyon tarafından belirlenen istekliler ile yetkililer huzurunda, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun Açık Teklif Usulü ile ilgili kurallar işletilerek ihale yapılacaktır.
           
            4-Tahmin Edilen Bedel:
            504.936,00 TL(BeşYüz Dört Bin Dokuz Yüz Otuz Altı Türk Lirası)
            5-Geçici Teminat:
            İhaleye katılacak isteklilerin en az:   50.493,60 TL (Elli Bin Dört Yüz Doksan Üç Türk Lirası Altmış Kuruş)’lik geçici teminat vermeleri gerekmektedir.
            Teminat olarak kabul edilecek değerler; Tedavüldeki Türk Parası, Mevduat veya katılım bankalarının verecekleri süresi 05.01.2025 tarihinden önce olmamak üzere teminat mektupları, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler, Türk parası olarak sunulacak nakit teminatların Hesap Adı: Dr. Abdurrahman Yurtarslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Türkiye Halk Bankası A.Ş. Samanpazarı Şubesindeki TR78 0001 2009 4130 0005 0001 89 Numaralı IBAN hesabına yatırılması ve makbuzlarının teklif zarfının içinde sunulması gerekir.
            6-İhaleye Katılacakların Sunması Gereken Belgeler:
           
Teklif verecek adayların ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir.
6-1 İkametgâh İlmühaberi veya tebligat için ihale dokümanında Türkiye'de adres beyanı veya bilgisi,
6-2 a) Gerçek kişilerin T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı fotokopisi (aslı ihale sırasında ibraz edilecektir), veya onaylı nüfus kayıt örneği idareye sunulacaktır.

 b) Tüzel kişilik adına ihaleye iştirak edeceklerin ilave olarak, tüzel kişiliğin vergi kimlik numarasını, tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan, son bir yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli yetki belgesi ve imza sirkülerinin aslı veya noter tasdikli örneği veya Satınalma Birimimizce onaylanmış fotokopisi,
       c)İstekliler adına ihaleye vekil sıfatı ile iştirak edecek kişiler, şirket yetkilisinin imza sirkülerine ilave olarak; şirket yetkilisinin vermiş olduğu söz konusu işle ilgili vekâletnamelerini ve kendilerine ait olan noter tasdikli imza beyannamelerini veya bu belgelerin aslı idarece görülmüştür ya da benzer ifadeli olanlarını getireceklerdir.
6-3 İstekliler dosya ve belgelerini ihale tarih ve saatine kadar ihale komisyonuna sunmaları gerekmektedir. İstekliler İlanda belirtilen ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına ulaşmış olmak şartıyla Yönetmeliğin (Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik) 28. maddesi hükümlerine göre uygun olarak düzenleyecekleri teklifleri iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderebilir. Posta ile yapılan başvurularda oluşan gecikmeler dikkate alınmayacak ve bu konuda idare sorumlu olmayacaktır.
6-4 Kantin ihalesine katılacak olan istekliler; daha önce kantin, kafeterya vb. hizmetlerine ilişkin faaliyette bulunduğuna, işlettiğine veya işletme belgesine sahip olduğuna dair resmi makamlarca düzenlenmiş ve onaylanmış bir belgeyi başvuru dosyasında sunacaklardır. Bu belgesi dosyada bulunmayan istekliler değerlendirme dışı bırakılacaktır
6-5 İhale Dokümanının satın alındığına dair dekont

6-6 Geçici Teminatın yatırıldığına dair Dekont veya Teminat mektubu aslı.

            7-Belgelerin Sunulma Şekli:
            İhaleye Katılacakların sunması gereken belgeler, Hastanemiz Ana Yerleşkesinde bulunan (Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 13. Cadde No: 56 Yenimahalle ANKARA) Satınalma Birimine teslim edilecektir.
            Postayla yapılacak müracaatlarda, teklifin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 37. Maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatine kadar Satınalma Birimine ulaşması şarttır.
           
            8-Postadaki gecikmeler telgraf ve faks v.b. ile yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.

            9-İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

            10-19 Haziran 2007 tarih ve 26557 sayılı resmi gazetede yayımlanan; Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkındaki Yönetmeliğin 9. Maddesinde yazılı kimseler doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar.

İLAN OLUNUR.

#ilangovtr

İlan no:ILN02101938
 

#ilangovtr Basın No ILN02101938