Olay, Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi 1183. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, eski sevgilisinin evleneceğini öğrenen bir kişi, düğün yerine giderek tartışma çıkardı. Kısa sürede büyüyen tartışma, kavgaya dönüştü ve bıçaklar çekildi. Çıkan arbedede 2 kişi bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Hizbullah'tan Yaroun köyüne sızmaya çalışan İsrail askerlerine ilişkin açıklama Hizbullah'tan Yaroun köyüne sızmaya çalışan İsrail askerlerine ilişkin açıklama

Kavganın bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldılar. Polisin, olayın ardından kaçan saldırganı yakalamak için çalışmalara başladığı öğrenildi.

Yaşanan olayın ardından, çevredeki vatandaşlar cep telefonları ile anları kaydetti. Görgü tanıkları, düğün alanında büyük bir panik yaşandığını ve olayın bir anda patlak verdiğini belirtti. Olayın şokunu atlatamayan davetliler, güvenlik güçlerinin müdahalesi ile ancak sakinleştirilebildi.

Kaynak: İHA