Olay, Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, üç arkadaş serinlemek amacıyla sulama kanalına girdi. Ancak bu gençlerden biri, akıntıya kapılarak suda çırpınmaya başladı ve bir süre sonra gözden kayboldu. Diğer iki genç, kanaldan çıkarak hemen durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Su Altı Grup Amirliği’nden dalgıç polisler sevk edildi.

Dalgıç polisler, başlattıkları arama çalışmaları sonucunda gencin cansız bedenine, suya girdiği noktadan yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta ulaştı.

Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına sayılı saatler! Demir bariyerleri önlem alındı Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına sayılı saatler! Demir bariyerleri önlem alındı

Vatandaşlar İzlemekle Yetindi

Gencin cansız bedeni ekipler tarafından sudan çıkarılarak otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bu sırada çevredeki vatandaşlar, kurtarma çalışmaları sırasında toplanarak olayı bir film izler gibi kayıtsızca takip etti. Boğulan gencin arkadaşları ise ifade vermek üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: İHA