Edirne'nin Süloğlu ilçesine bağlı Domurcalı köyünde işlenen kan dondurucu cinayet, hem köy sakinlerini hem de güvenlik güçlerini şoke etti. 27 yaşındaki Canberk Yalçın, tartıştığı 58 yaşındaki babası Şerif Yalçın'ı tabancayla vurduktan sonra baltayla parçalara böldü. Cinayeti gizlemek amacıyla babasının cesedini yakan ve parçalara ayırdığı vücudu bir dere yatağına atan Canberk Yalçın, daha sonra jandarmaya giderek babasının kaybolduğunu iddia etti.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri geniş çaplı bir araştırma başlattı. Cani evlat, jandarmayla birlikte babasını arama çalışmalarına katıldı. Ancak ekiplerin mezarlık bölgesinde çalışmalarını yoğunlaştırması ve dikkatli incelemeleri sonucunda şüpheli hareketleriyle dikkat çeken Canberk Yalçın gözaltına alındı.

Yapılan istihbarat ve saha çalışmaları neticesinde dere yatağında bulunan ceset parçaları, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Savrularak ters döndü, sürücü hayatını kaybetti Savrularak ters döndü, sürücü hayatını kaybetti

Cani evlat Canberk Yalçın ve eşi, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA