Dabbe: Zehr-i Cin (IMDb: 6,3)

Dilek, eşi Ömer ile mutlu ve huzurlu bir hayat sürdürmektedir. Ancak bir gün Dilek, rüyasında anlam veremediği karanlık varlıklar görür ve bu rüya sonrasında sakin günleri sona erer. Ömer, rüyayı hırsızlık olayına bağlamış olsa da, Dilek cinlerin etkisi altına girdiğini hissetmeye başlar. Çift, bu konuda Belkıs Hoca'dan yardım almak için Bitlis'e yolculuk yapar.

Siccin 5 (IMDb: 7,1)

Yıllar önce yapılan bir ayinin ardından hayatları kabusa dönen bir ailenin hikayesini anlatır. Hale, Nevşehir'deki tarihi bir evde annesi, babaannesi ve halası ile yaşayan 12 yaşında bir kızdır. Rüyasında dedesinin Karain Köyü'ndeki evine çağrıldığını gören Hale, cinlerin etkisi altına girmeye başlar. Bu süreçte, Azra ve Selim çiftine zarar vermeye başlar.

Büyü (IMDb: 2,9)

Anadolu'nun ıssız bir köyünde arkeologlar kazı yaparken, yüzyıllardır süregelen bir laneti yeniden canlandırırlar. Köy halkı, kız çocuklarını uğursuzluk getirdiği gerekçesiyle öldürmüş ve bu lanet arkeologların kazısı sonucunda yeniden canlanır.

Dabbe (IMDb: 5,0)

Amerika’da meydana gelen garip intihar olaylarından sonra, İzmir’de Tarık isimli bir genç de benzer şekilde dehşet verici bir şekilde intihar eder. Tarık, ölümünden önce internet üzerinden arkadaşlarına garip mesajlar ve korkunç görüntüler gönderir. Cem, Sema ve Hande, bu garip olayları araştırırken cinlerin etkisi altına girdiklerini fark ederler.

Dabbe 6 (IMDb: 6,1)

Doktor Zeren ve kız kardeşi Ayla, annelerinin ölümünün ardından garip bir şekilde etkilenir. Ayla, annesinin öldüğü sırada yanında olan kapkara yüzlü varlıkların saldırısına uğrar. Ayla'nın kişiliği bu varlıkların etkisi altında değişmeye başlar.

Musallat 2: Lanet (IMDb: 5,4)

Elif, hayatının karanlık dönemine geri döner ve çocukluğunda yaşadığı hatalarla yüzleşmek zorunda kalır. Kendisine musallat olan garip varlıkların ardında bu karanlık geçmişinden gelen büyü vardır.

Siccin 4 (IMDb: 7,0)

Maddi sorunlar yaşayan Yılmaz Ailesi, babaanne Saadet'in yanına taşınmak zorunda kalır. Ancak evdeki geçmişten gelen kötü varlıklar, aileyi rahatsız etmeye başlar.

Dabbe: Cin Çarpması (IMDb: 7,1)

Evlilik hazırlıkları yapan Kübra, kına gecesinde cinlerin saldırısına uğrar. Psikiyatrist Ebru, köyün geçmişindeki laneti araştırmak için Cinci Faruk Akat ile birlikte çalışmaya başlar.

el-Cin (IMDb: 5,6)

İstanbul’un sahil ilçesi Şile’de, üniversiteli gençler garip olaylarla karşılaşmaya başlar. Telepatik görüntüler, belirsiz fısıltılar ve lanetli olaylar, gençlerin çevresini sarar.

Dabbe: Bir Cin Vakası (IMDb: 6,3)

Ceyda T., sıradan bir anne olarak yaşarken, ailesine musallat olan bilinmeyen bir cin, onlara zarar vermeye devam eder. Ailenin evine yerleştirilen kamera kayıtları sayesinde, gerçeğin ortaya çıkmasına yardımcı olur.

Çankaya Hükümet Konağı yeni binasında çalışmalar sürüyor Çankaya Hükümet Konağı yeni binasında çalışmalar sürüyor

Üç Harfliler: Beddua (IMDb: 8,5)

Lise arkadaşları olan Melek, Burcu, Eda ve Ayla, Havel isimli bir şamanla tanıştıktan sonra hayatları kabusa döner. Kimin yaptığı belli olmayan beddua, arkadaşlarının hayatını etkiler.

Siccin (IMDb: 6,3)

Öznur, kuzeni Kudret'e karşı duyduğu aşk sonucunda büyü yaptırır ve cinler, Nisa’ya musallat olur. Büyünün etkisiyle Nisa’nın hayatı tehlikeye girer.

Semum (IMDb: 5,5)

Canan ve Volkan, huzurlu bir evlilik yaşamı sürerken, Canan’ın garip davranışları başlar. Kendisine hükmedemeyen Canan, Semum adındaki kötü ruhun etkisi altına girer.

Siccin 2 (IMDb: 6,6)

Hicran, oğlunun ölümünün ardından esrarengiz olaylar yaşamaya başlar. Bir hoca, 41 dikiş adlı büyünün etkisi altına girdiğini fark eder ve bu büyüden kurtulmak için çaba gösterir.

Siccin 3: Cürmü Aşk (IMDb: 7,0)

Orhan ve Sedat, çocukluk arkadaşlarıdır. Yıllar sonra Orhan, Sedat’ın kız kardeşi Kader'le evlenir. Sedat’ın felçli oğlu ve Kader’in anılarındaki eksiklik, aralarındaki ilişkiyi zorlaştırır.

Muhabir: Haber Bülteni