Filistin’e Destek Yürüyüşü İçin Hazırlıklar Başladı: Ankara'da Buluşma! Filistin’e Destek Yürüyüşü İçin Hazırlıklar Başladı: Ankara'da Buluşma!

Endonezya'da, 30 yaşındaki Siriati, ormanlık alanda yalnız başına yürüyüş yaparken 9 metrelik bir yılan tarafından vahşice öldürüldü. Siriati'nin eşi Adiansya, karısını bulmak için ormana geldiğinde, yılanın onu sarmış ve yutmaya başlamış olduğunu gördü. Adiansya, karısını kurtarmak amacıyla yılanı öldürdü ancak ne yazık ki Siriati'nin cansız bedenine ulaştı.

KARISINI YILANIN AĞZINDA BULDU

Beş çocuk annesi Siriati, Güney Sulawesi'deki Luwu Regency bölgesinde pazara gitmek için kardeşiyle buluşmak üzere yola çıkmıştı. Yürüyüş sırasında yılanın saldırısına uğradı ve uzun süre kendisinden haber alamayan eşi endişelenerek onu aramaya koyuldu. Ormana vardığında karısını yılanın ağzında gören Adiansya, yılanı öldürerek karısını kurtarmaya çalıştı.

Yerel halkın yardımıyla Siriati'nin cesedi yılanın içinden çıkarıldı ve ertesi sabah Siteba köyünde defnedildi. Siteba Köyü Sekreteri Iyang, yılanın sabah saat 7.30 civarında öldürüldüğünü belirtti.

Muhabir: Haber Bülteni