Gündem

Engin Polat'ın bacakları namaz kılmaktan kararmış! "Ulan bu şovu yapıyorsunuz be Polat ailesi"

Geçtiğimiz yıl "kara para aklama," "suç örgütü kurma" ve "yasa dışı bahis" suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat, bir yıl bile geçmeden tahliye oldu. Eylül ayının ilk haftasında görülen duruşmada serbest bırakılan çift, hayatlarına kaldıkları yerden devam ederken, Dilan Polat sosyal medyada takipçileriyle dertleşmeye başladı.

Abone Ol

Dilan Polat, Instagram hikayelerinde eşi Engin Polat’ın cezaevinde namaz kıldığı günleri hatırlatan bir video paylaştı. Paylaşımında, "Engin’in bacakları namaz kılmaktan kararmış. Halı yok ya orada (cezaevi). Yere vuruyordun değil mi? Önce morarıyor, sonra kararıyor," ifadelerini kullandı. Bu sözler, takipçileri arasında çeşitli tepkilere yol açtı.

O ANLAR HABERİMİZDE ⬆️⬆️

Tepkiler Üzerine Sosyal Medya Karıştı

Dilan Polat’ın paylaşımlarına gelen tepkiler gecikmedi. Birçok sosyal medya kullanıcısı, Dilan Polat'ın bu tarz açıklamalarını şov olarak değerlendirdi. "Yalan söylemekten yüzü kızarsaydı buna da inanabilirdik," diyen bir takipçi, diğer bir yorumunda "Ulan bu şovu yapıyorsunuz be POLAT ailesi," ifadelerini kullandı. Başka bir kullanıcı ise "Namaz kılmak bacakları karartmaz," diyerek Dilan Polat’a sert eleştirilerde bulundu.

"Sen 40 yılla yargılanan kişileri 9 ay yatırıp salıp, hiçbir suçunuz yokmuş dersen, onlar da böyle milletle kalkar," diyen bir yorumcu, adalet sistemine eleştirilerde bulundu.