Antalya'da boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülen Fadim Temirhanoğulları’nın kızı, annesini kanlar içinde buldu. Sabah okula gitmek için uyanan genç kız, karşılaştığı korkunç manzara karşısında büyük bir şok yaşadı. Olayın ardından kaçan zanlıyı yakalamak için polis ekipleri geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına sayılı saatler! Demir bariyerleri önlem alındı Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına sayılı saatler! Demir bariyerleri önlem alındı

Kan Donduran Cinayet Konyaaltı’nda Meydana Geldi

Olay, Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi'ndeki lüks bir sitede sabah saatlerinde meydana geldi. Üçüncü kattaki dairede silah sesi ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, Fadim Temirhanoğulları’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, dairede çok sayıda boş kovan buldu.

Zanlı Hakkında Uzaklaştırma Kararı Vardı

Yapılan incelemelerde, Temirhanoğulları’nın gece kulübünde bodyguard olarak çalışan ve uzaklaştırma kararı bulunan eşi S.T. tarafından öldürüldüğü şüphesi üzerinde duruluyor. Fadim Temirhanoğulları, şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açmıştı ve S.T.'nin sık sık tehdit içerikli mesajlar gönderdiği tespit edildi.

Annesini Kanlar İçinde Bulan Kız Şok Geçirdi

Olay anında evde bulunan 17 yaşındaki İ.T., sabah uyanıp annesini kanlar içinde buldu. Kızının ifadesine göre, gece silah seslerini duymadığını ve annesinin sesini duyduktan sonra tekrar uyuduğunu belirtti.

Zanlının Eve Nasıl Girdiği Araştırılıyor

Daire kapısında zorlanma izine rastlanmaması üzerine, zanlının eve nasıl girdiği araştırılıyor. Temirhanoğulları’nın kısa bir süre önce evin kilidini değiştirdiği ve anahtarın S.T.’de olmadığı öğrenildi. Soruşturma kapsamında, zanlının apartman görevlisinden yedek anahtarı almış olabileceği ihtimali değerlendiriliyor.

Yakınları sinir krizi geçirdi

Temirhanoğulları'nın ölüm haberini alan yakınları, olay yerine geldiklerinde büyük bir şok yaşadı. Özellikle Fadim Temirhanoğulları’nın ablası ve eski eşi arasında kısa süreli bir tartışma çıktı. Olay yerinde bulunan polis ekipleri araya girerek tartışmayı sonlandırdı. Cenaze çıkarılırken, yakınları sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarına hakim olamayan Temirhanoğulları’nın kardeşini, eşi ve yakınları teselli etmeye çalıştı, ancak yaşanan acı tüm aileyi derinden sarstı.

Öte yandan sabah erken saatte kapılarını çalan kızının yardım istediğini belirten site sakinlerinden Samet Torunoğlu, "Sabah 8 civarı küçük kız kapımızı çaldı. ‘Ne oldu diyince’, ‘Annem Annem’ dedi. Arkadaşla birlikte içeri gittik. Kız zaten şoktaydı o arada, elleri falan kanlıydı. Yukarı terasa çıktım, yukarı çıkınca bayanı yerde kanlar içerisinde gördüm. Nabzına bakmak istedim ama nabız çok düşüktü. Kızını aşağıya indirdik. Polise ve ambulansa haber verdik" dedi.

Kaynak: İHA