Olay, dün Ferizli’nin Yeni Mahalle'sinde meydana geldi. Soğuk, 54 UB 554 plakalı Volkswagen marka aracıyla evinden çıktıktan kısa bir süre sonra kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Saldırı Nedeniyle Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti

Saldırı sırasında direksiyon hakimiyetini kaybeden Soğuk’un aracı tarlaya girdi. Olayın ardından saldırganlar kaçarken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde Soğuk’un hayatını kaybettiğini belirledi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş da bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Soğuk’un yakınları ise acı haberle fenalaştı.

Ahmet Soğuk’un cansız bedeni, savcının yaptığı incelemenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü morguna kaldırıldı. Kurşun yağmuruna tutulan araç, polis ekipleri tarafından detaylı incelemelerin ardından çekici yardımıyla otoparka götürüldü.

Şüpheliler Gözaltında

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, eski belediye başkanının öldürülmesiyle ilgili geniş çaplı bir operasyon başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda, olayla bağlantılı olduğu düşünülen 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor ve soruşturma devam ediyor.

Savrularak ters döndü, sürücü hayatını kaybetti Savrularak ters döndü, sürücü hayatını kaybetti

Kaynak: İHA