11 yıldır aranan cinayet zanlısı tarlada çalışırken yakalandı 11 yıldır aranan cinayet zanlısı tarlada çalışırken yakalandı

Edinilen bilgilere göre, olay Yeni Mahalle’de meydana geldi. İddiaya göre, Çetin Gençay (36), iş çıkışı sırasında Feriye Gözüala ve Hamiyet Çetin Görmezer (43) ile karşılaşınca aralarında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Bu sırada, yanında taşıdığı tabancayı çıkaran Gençay, iki kadına ateş etti. Feriye Gözüala olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Hamiyet Çetin Görmezer hastaneye kaldırıldı.

Saldırgan İntihar Etti

Saldırının ardından olay yerinden uzaklaşan Çetin Gençay, yaklaşık 100 metre ileride aynı silahla başına ateş ederek intihar etti. Olay sonrası hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Hamiyet Çetin Görmezer, 3 gün süren yaşam mücadelesini bugün kaybetti. Görmezer’in cenazesi otopsi işlemleri için Mersin Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Eski Sevgiliyle Barışma Çabası Kanlı Bitti

İddialara göre, Çetin Gençay ile Hamiyet Çetin Görmezer’in üç yıl önce bir ilişki yaşadığı, ancak Görmezer'in ayrılma kararı aldığı öğrenildi. Olay günü Gençay, Görmezer’i konuşmaya ve barışmaya ikna etmeye çalıştı. Ancak tartışmanın büyümesi üzerine Gençay, önce araya giren Feriye Gözüala’yı, ardından da Hamiyet Çetin Görmezer’i vurdu.

Kaynak: İHA