Gündem

Esra Ezmeci’nin programına konuk olan kadından şok geçirten şarkı!

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan "Yeni Baştan" programı, konukları ve işlediği konularla gündem olmaya devam ediyor. Bu defa programın dikkat çeken konuklarından biri, şarkıcı olma hayalleri kuran çöp toplayıcısı Ebru Hanım oldu. Ebru Hanım, klibini beğenmediği yönetmenden şikâyetçi olarak Esra Ezmeci'den yardım talep etti. Canlı yayında yaşanan anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Abone Ol

Beyaz TV'de hafta içi her gün yayınlanan "Esra Ezmeci ile Yeni Baştan" programında itiraflar ve konular sürekli olarak takipçilerin ilgisini çekiyor. Bu defa şarkıcı olma hayalleri kuran Ebru Hanım, yönetmenin klibini kötü çektiğini ve 75 bin TL’sini aldığı yönündeki şikâyeti ile gündeme geldi. Ebru Hanım, Esra Ezmeci’den yardım isteyerek parasını geri almak istedi.

"ORTADA KLİP YOK”

Canlı yayında Esra Ezmeci’nin yardımı sayesinde parasına kavuşan Ebru Hanım, isyanını sürdürerek “Klip için gittim ama ortada klip yok. Sesi bırak, ortada klip yok. Müzik alt yapım yok. Montaj yapmamışsın. Hadi sesimi bırak. Eksik melodi yapmış. Sesi boşver.” diyerek tepkisini gösterdi. Bu itiraflardan sonra, Ebru Hanım'ın sesinin değerlendirilmesi için stüdyoya Ses Mühendisi Gökhan Bey davet edildi.

ESRA EZMECİ NE DİYECEĞİNİ ŞAŞIRDI

Ses mühendisi Gökhan Bey, Ebru Hanım’ın sesinin şarkı söylemek için uygun olmadığını söylediğinde Ebru Hanım sinirlendi. Bunun üzerine Ezmeci, Ebru Hanım’a “Neden şiir gibi söylüyorsun?” diye sordu. Yaşanan bu anlar sosyal medyada geniş yankı buldu ve Ebru Hanım’ın sesinin beğenilmediğini belirten birçok yorum geldi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Ebru Hanım’ın performansı, sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti ve “Sesi hiç güzel değil” ve “Herkes ünlü olma peşinde” gibi yorumlar yoğun bir şekilde paylaşılmaya başlandı.