Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı ve Etimesgut Belediyespor Kulüp Başkanı Metin Akyüz, Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Akyüz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 8 Nisan 2024 tarihinden itibaren yürüttüğü Etimesgut Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden, iş yoğunluğu nedeniyle ayrıldığını belirtti.

Akyüz, açıklamasında görev süresi boyunca birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına ve Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’na teşekkür etti. İstifa sonrası, Meclis Üyesi ve çeşitli komisyonlardaki görevlerine devam edeceğini ve Etimesgut halkına hizmet etmeye sürdüreceğini ifade etti.

Ekonomik Krizin Kurbanı: 125 Yıllık Pastane Kapanıyor! Ekonomik Krizin Kurbanı: 125 Yıllık Pastane Kapanıyor!

İşte Akyüz'ün paylaşımı:

"8 Nisan 2024 tarihinden bugüne kadar büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm Etimesgut Belediye Başkan Yardımcılığı görevimden işlerimin yoğunluğundan dolayı istifa etmiş bulunmaktayım. Görev sürem içinde birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarıma ve Başkanımız Erdal Beşikçioğlu’na teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Meclis Üyesi ve bulunduğum komisyonlardaki görevlerimle Etimesgut Halkına hizmete devam edeceğim. Kamuoyuna saygılarımla."

Muhabir: Haber Bülteni