Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nun eğitime verdiği önemin bir yansıması olan ETİMGEM, LGS (7. ve 8. sınıflar) ile YKS (12. sınıf ve mezunlar) hazırlık kursları ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) hizmetleriyle gençlerin akademik başarılarına katkı sağlamayı amaçlamak için faaliyetlerine başlıyor.

Alanında uzman eğitmen kadrosu ve deneyimli yöneticileriyle hizmet verecek olan ETİMGEM, gençlerin geleceğe güvenle hazırlanmasına yardımcı olacak.

Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, merkezde sağlanacak eğitim hizmetlerinin yanı sıra psikolojik destek ve rehberlik hizmetleriyle de gençlerin her anlamda gelişimlerinin destekleneceğini belirtti.

ETİMGEM NE ZAMAN AÇILACAK?

ETİMGEM’in açılış töreni, 9 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 11:00’de, Eski Etisem Binası olarak bilinen 30 Ağustos Mahallesi Öğretmenler Sokak No: 2 adresindeki merkez binada gerçekleştirilecek.

İlçedeki gençlerin akademik ve kişisel gelişimlerine yönelik kapsamlı bir destek sunmayı amacıyla faaliyetlerine başlayacak olan ETİMGEM’in açılış törenine tüm Etimesgutlu vatandaşlar davet edildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 133 zabıta memuru alacak! İşte, şartlar Ankara Büyükşehir Belediyesi 133 zabıta memuru alacak! İşte, şartlar

Kaynak: Fatma Doğanay