Gündem

Fatih Erbakan haklı çıktı! Kuyruklu bebek doğdu!

Hindistan’da doğan kuyruklu bebek tıp dünyasını şoke ederken Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbaka’ın geçtiğimiz yıl mRNA aşılarından dolayı gelecekte çocukların kuyruklu, tüylü, dört bacaklı doğacağı sözlerini hatırlattı.

Abone Ol

 The Times of India gazetesinin haberine göre, Hindistan'ın Sind eyaletinin Haydarabad kentinde yaşayan bir ailenin çocuğu kuyruklu olarak dünyaya geldi.

Tıp dünyasını şaşkına uğratan vaka sonrası 3 aylık bebeğin ailesi hastaneye başvurdu. Doktorlar bebeğin kuyruğunu çıkarmak için ameliyat kararı aldı.

Tüm Hindistan Tıp Bilimleri Enstitüsünden (AIIMS) çocuk cerrahlarından oluşan bir ekip yaptığı ameliyatla bebeğin kuyruğunu çıkardı.

BUGÜNE KADAR 40 VAKA GÖRÜLDÜ

Ameliyatın gerçekleştirildiği hastanenin Pediatrik Cerrahi Bölüm Başkanı Shasanka Shekar Panda da "İnsan kuyruğu' çok nadir görülen bir durumdur ve tıp literatüründe 40 vaka bildirilmiştir" açıklamasında bulundu.

Olay sosyal medyada büyük yankı uyandırırken sosyal medya kullanıcıları bu durumun aşılardan kaynaklandığını savundu.

FATİH ERBAKAN’IN O AÇIKLAMASI AKILLARA GELDİ

Covid aşılarının insan DNA’sına zarar verdiği tartışmaları yeniden gündeme gelirken aşıların yan etkileri hakkında 2021'de partisinden bazı doktorlarla basın açıklaması yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın aşı olan çocukların kuyruklu doğabileceği iddiları da yeniden akıllara geldi.

Erbakan, aşı olan çocukların kuyruklu, tüylü, dört bacaklı doğacağını iddia edip bebek fotoğraflarını göstererek, "Burada gördüğünüz gibi kuyruklu bir bebek doğmuş, genetik bozulmadan dolayı. Burada da hayvan postu olan bir bebek. Büyüdükçe hayvan gibi vücudunu tüyler saracak. Burada 4 bacaklı, 3 kollu bir bebek doğmuş" ifadelerini kullanmıştı.