İsmail Yüksek'e olan ilgi, Avrupa'nın önemli kulüplerinden gelmeye devam ediyor. Sözcü Gazetesi'nin haberine göre, geçtiğimiz aylarda İspanyol devi Atletico Madrid'in 3 milyon Euro'luk kiralama teklifi Fenerbahçe tarafından kabul edilmedi. Yönetim, genç oyuncu için daha büyük bir gelir hedefliyor. Bonservis bedelinin ise minimum 20 milyon Euro olmasını bekliyor.

Fransız ve Alman Kulüpleri de Sırada

25 yaşındaki ön liberoya yalnızca İspanyol kulüpleri değil, Fransa ve Almanya'dan da ciddi bir ilgi var. Fransa'nın köklü takımlarından Lyon ve Marsilya'nın yanı sıra, Alman kulüplerinin de İsmail Yüksek'i transfer listelerine aldıkları öğrenildi.

Galatasaray'ın sezon başındaki transfer hamlesi tutmadı: Hakim Ziyech için karar çıktı! Galatasaray'ın sezon başındaki transfer hamlesi tutmadı: Hakim Ziyech için karar çıktı!

Sözleşme ve Maaş İyileştirmesi Yapılacak

Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan İsmail Yüksek'in maaşında da iyileştirmeye gidileceği bildirildi. Sarı lacivertli yönetim, başarılı orta saha oyuncusunun performansına karşılık daha iyi bir maaş vermeyi planlıyor.

Hedef Avrupa'ya Transfer

İsmail Yüksek'in, Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşadıktan sonra Avrupa'ya transfer olmayı hedeflediği belirtildi.

Muhabir: Haber Bülteni