Gündem

"Hiç Akıllanmamış" Dilan Polat’ın Yeni Şarkısının Çarpıcı Sözleri!

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, yaklaşık 10 ay cezaevinde kaldıktan sonra bu yıl Ağustos ayında tahliye oldu. Dilan Polat’ın eşi Engin Polat da, 19 Ağustos tarihinde kısa bir süre sonra tahliye edildi. İkili, cezaevinden çıktıktan sonra sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapmaya devam ediyor ve takipçileriyle etkileşimde bulunuyor. Şimdi ise Polat yeni şarkısıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Abone Ol

Şarkının sözleri arasında geçen “Biz yeni gelmedik, geri geldik” ifadesi ise, Dilan Polat’ın güçlü bir geri dönüş yapma niyetini ortaya koyuyor.

Ne Olmuştu? Dilan Polat ve eşi Engin Polat, İstanbul merkezli gerçekleştirilen büyük bir operasyonda, 1 Kasım 2023 tarihinde gözaltına alınmıştı. Operasyonda, Dilan Polat’ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli, çeşitli suçlamalarla karşı karşıya kaldı. Soruşturma neticesinde, Polat ve eşi, Sinem Sıla Doğu ile birlikte toplamda 16 şüpheli tutuklandı. Hakimlik, olayla bağlantılı olarak 27 şirkete kayyum atanmasına da hükmetmişti.

Şarkının sözleri arasında geçen “Biz yeni gelmedik, geri geldik” ifadesi ise, Dilan Polat’ın güçlü bir geri dönüş yapma niyetini ortaya koyuyor.

Davanın 6 Eylül 2024 tarihinde yapılan duruşmasında, Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 4 tutuklu sanık tahliye edilmişti. Ayrıca, çiftin de yer aldığı 6 sanık hakkında "vergi kanununa muhalefet" suçundan ayrı bir soruşturma yürütülüyor.