İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 2 saatlik bir periyotta İstanbul'un farklı bölgelerinde yerel gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı belirtildi. Bu yağışların kısa sürede kuvvetlenmesi bekleniyor.

Başkan Süleyman Acar Birgül ve İbrahim çiftinin nikahını kıydı Başkan Süleyman Acar Birgül ve İbrahim çiftinin nikahını kıydı

Özellikle ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği ifade edildi.

Üsküdar'dan görüntülerin kaydedildiği bulutlu hava, İstanbul’un bu günlerdeki hava durumu hakkında fikir veriyor. Meteoroloji, beklenen yağışların ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtınayla birlikte etkili olacağını da duyurdu.

İstanbul'da hava durumu, bu akşam saatlerinde daha da değişken hale gelebilir. Vatandaşların güvenliği için önlemlerini almaları ve meteorolojik gelişmeleri takip etmeleri öneriliyor.

Editör: Sevda Ecem Karapolat