1. Sağ Bek Bölgesine Yeni Takviye

Sacha Boey’un ardından sağ bek bölgesinde Serge Aurier’i transfer eden Galatasaray, bu transferden memnun kalmadı. Okan Buruk, sağ bek transferinin öncelikli olduğunu belirtti ve yeni bir transfer yapılacağı sinyali verdi.

2. Stoper Transferi

Davinson Sanchez ve Nelsson’a gelen teklifler, Galatasaray’ı bu bölgede takviye yapmaya yönlendirdi. Olası bir ayrılık halinde, Galatasaray stoper tandemini güçlendirmek istiyor.

3. Orta Saha Transferi

Galatasaray’ın transferdeki ana planlarından biri, orta saha bölgesine yapılacak takviyeler. Torreira ile iyi bir tandem oluşturacak ve Uruguaylı yıldızı rahatlatacak bir isim arayan Aslan, Sofyan Amrabat’ın ismini gündemine aldı. Bu doğrultuda, Leon Goretzka ile de görüşmeler yapılacak.

4. Forvet Transferi

Galatasaray, Batshuayi’yi zorlayacak ve gerekirse çift forvet oynayabilecek bir golcü arayışında. Carlos Vinicius ile yollarını ayıran Galatasaray, yeni bir forvet transferine odaklandı.

Kayserispor'da teknik direktör fırtınası: Son 10 sezonda 20 değişim! Kayserispor'da teknik direktör fırtınası: Son 10 sezonda 20 değişim!

5. Fofana Tutkusu

Galatasaray, potansiyeli yüksek bir transfer olarak değerlendirdiği Youssouf Fofana için Monaco ile yeniden görüşmeler yapacak. Bonservis pazarlıkları başlayacak ve Galatasaray, bu konuda olumlu bir sonuç almak istiyor.

Muhabir: Haber Bülteni