Sakarya’nın Geyve ilçesinde, D-650 karayolunda trajik bir kaza meydana geldi. Cenazeden dönen 84 yaşındaki Remzi Çetin, yolda karşıya geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, Bilecik-Sakarya D-650 karayolu Alifuatpaşa Mahallesi mevkiinde saat 15.00 sıralarında gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, Remzi Çetin, karayolu üzerindeki üst geçidi kullanmayarak yoldan karşıya geçmek istediği esnada, ismi henüz öğrenilemeyen 34 VJ 7031 plakalı Fiat Tofaş marka otomobilin çarpmasıyla ağır yaralandı. Yaşlı adama çarpmamak için ani fren yapan bu otomobilin durmasıyla zincirleme bir trafik kazası meydana geldi. Olayda 34 VJ 7031 plakalı otomobilin yanı sıra 43 AFT 036 ve 34 ZLJ 69 plakalı otomobillerdeki toplam 3 kişi de yaralandı.

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Remzi Çetin’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Zincirleme kazada yaralanan 3 kişi ise ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Manavgat'ta arazi anlaşmazlığı cinayetle bitti Manavgat'ta arazi anlaşmazlığı cinayetle bitti

Remzi Çetin’in Pamukova’da ikamet ettiği ve Geyve’de katıldığı cenazeden dönerken bu kazada hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı