Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi'nde 17 Ağustos Cumartesi gecesi saat 02.00 civarında meydana gelen olayda, Hakkari’de görev yapan piyade sözleşmeli onbaşı Muhammet Yazır, memleketi Denizli’ye izne geldiği sırada bir eğlence mekanında bir grup ile tartışma yaşadı. Bu tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve 5 kişilik grup, Yazır’a saldırarak onu darp etti. Kavga sırasında bıçakla ağır yaralanan Yazır, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen aşırı kan kaybı nedeniyle hayatını kaybetti.

2 Kişi Tutuklandı, 2 Kişi Serbest Bırakıldı

Olayın ardından polis ekipleri, kavgaya karışan Samet A., Halil Basri C., Enes B., U.T. ve T.Ç.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden Samet A., Halil Basri C. ve Enes B. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler U.T. ve T.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Görüntüler Tepki Çekti

Olay anına ait ortaya çıkan görüntüler, saldırının vahametini bir kez daha ortaya koydu. Görüntülerde 5 kişinin, Yazır’a acımasızca saldırdığı ve yerde yatan askere tekme ve yumruklarla vurduğu anlar yer alıyor.

Videonun devamında, kanlar içerisinde kalan Yazır’a sağlık ekiplerinin müdahale ettiği anlar da görülüyor.

11 yıldır aranan cinayet zanlısı tarlada çalışırken yakalandı 11 yıldır aranan cinayet zanlısı tarlada çalışırken yakalandı
Kaynak: İHA