Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini üstlendiği dizide son günlerde önemli değişiklikler yaşanırken, senaryo ekibinin de yenilendiği bilgisi kulislerde dolaşıyor.

Halil Ergün'den Veda

Dizinin dikkat çeken karakterlerinden biri olan Hakim Bey'i canlandıran usta oyuncu Halil Ergün, diziden ayrılma hazırlığında. Ergün, Birsen Altuntaş’ın YouTube kanalına verdiği röportajda, dizinin başındaki hikayeden ve kendisine yazılan senaryonun değişiminden bahsetti. "Dizinin en baştaki hikayesinde babam beni başkasıyla evlendirmişti, asıl sevgilim Selma’ydı. Sonra bu karakteri kaldırdılar, nedenini bilmiyorum. Senaryonun oturması lazım" diyerek senaryonun gelişim sürecine dikkat çekti.

Jandarmadan ‘Sıcak Nokta’ uygulaması başladı Jandarmadan ‘Sıcak Nokta’ uygulaması başladı

Guzel Asklar Dıyarı

Yeni Senaryo Ekibi ve Ölüm Sahnesi Talebi

Ergün’ün açıklamalarında dikkat çeken bir diğer konu ise senaryo ekibindeki değişiklikler oldu. "İki kadın yazar vardı, şimdi başka yazarlar var. Her türlü katkıya hazırım ama kendimi de zorlamam" diyen Ergün, senaryoda kendisine ölüm sahnesi yazılmasını istediği yönünde sızan bilgilere de yer verildi. 

Guzel Asklar

Halil Ergün'ün diziden ayrılma kararı, izleyiciler arasında nasıl bir etki yaratacak merak konusu. Usta oyuncunun karakterinin gelişimi ve dizinin geleceği, seyircilerin beklediği önemli unsurlar arasında yer alıyor. Yeni senaryo ekibinin Halil Ergün’ün taleplerine nasıl yanıt vereceği ise merakla bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi