Azerbaycan Haberleri

Azerbaycan haberleri ve güncel Azerbaycan gelişmeleri, Azerbaycan ile ilgili tüm video, Azerbaycan fotoğrafları ve Azerbaycan haberleri Ankara Haber, Ankara Son Dakika Haberleri: Haymana Gazetesi sitemizde


Gündem

Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçiliği, 2. Karabağ Savaşı'nın başlangıç günü olan 27 Eylül dolayısıyla başkentte "Şehitleri Anma Günü" düzenledi.

Asayiş

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan birliklerinin Nahçıvan'daki Azerbaycan mevzilerine ateş açtığını açıkladı.

Asayiş

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan ordusuna bağlı birliklerin Azerbaycan’ın Nahçıvan’daki mevzilerine ateş açtığını duyurdu.

Siyaset

Azerbaycan'da, milletvekili seçimi için oy kullanma işlemi yerel saatle 08.00'de başladı.

Gündem

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın daveti üzerine 27 Ağustos’ta Ankara’ya önemli bir ziyaret gerçekleştirecek.

Asayiş

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan askerlerinin Azerbaycan mevzilerini bir kez daha hedef aldığını duyurdu.

Siyaset

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin iki günlük resmi ziyaret için Azerbaycan'da. Rusya ile Azerbaycan arasındaki stratejik ortaklığın ve müttefik ilişkilerin...

Asayiş

Azerbaycan, Türkye'de süren orman yangınlarının söndürülmesine destek vermek amacıyla “BE-200ÇS” amfibi uçağını Türkiye’ye göndermek için hazırlıklara başladı.

Asayiş

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Azerbaycan’ın Nahçıvan ilindeki mevzilerine Ermenistan askerleri tarafından bir kez daha ateş açıldığını duyurdu.

Gündem

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Milli Meclisin feshedilmesine ve seçimlerin erkene alınmasına karar verdi. Kasım 2024’te yapılması planlanan seçimler, 1 Eylül...

Asayiş

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan ordusunun Azerbaycan’ın Kelbecer ilindeki mevzilere ateş açtığını duyurdu.

Gündem

Azerbaycan, Eylül 2023’te gerçekleştirdiği terörle mücadele operasyonu sonrasında işgalden kurtarılan Karabağ bölgesinde bulunan iki Ermeni askerin cenazesini Ermenistan’a iade etti.