Terörist Haberleri

terörist haberleri ve güncel terörist gelişmeleri, terörist ile ilgili tüm video, terörist fotoğrafları ve terörist haberleri Ankara Haber, Ankara Son Dakika Haberleri: Haymana Gazetesi sitemizde


Asayiş

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Asayiş

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütünün barınma alanlarından kaçan bir teröristin Türk Silahlı Kuvvetlerine teslim olduğunu duyurdu.

Asayiş

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Gündem

Bir Fransız dizisinde YPG'li terörist bir karakter rolünü canlandıran oyuncu Melisa Sözen’in Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ile ortaya çıkan...

Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, paramotor kullanarak saldırı hazırlığında olan 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Asayiş

Milli Savunma Bakanlığı, hava harekatıyla Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 9 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Asayiş

Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde tespit edilen 12 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Siirt'in Pervari ilçesi kırsalında düzenlenen Gürz-2 Operasyonu'nda 2'si turuncu, 2'si gri kategoride olan 4 teröristin etkisiz...