Trendyol süper lig Haberleri

trendyol süper lig haberleri ve güncel trendyol süper lig gelişmeleri, trendyol süper lig ile ilgili tüm video, trendyol süper lig fotoğrafları ve trendyol süper lig haberleri Ankara Haber, Ankara Son Dakika Haberleri: Haymana Gazetesi sitemizde


Spor

Futbolseverler Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında oynanacak maçların hakemlerini merakla bekliyordu. Türkiye Futbol Federasyonu müsabakalarda görev yapacak hakemlerin listesini paylaştı.

Spor

Trendyol Süper Lig’de 7. haftadan 17. haftaya kadar olan maç programı açıklandı. Derbi mücadeleler ve önemli karşılaşmaların tarihleri de duyuruldu.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme müsabakalarında görev yapacak olan hakemleri belirledi.

Spor

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında ertelenen Galatasaray-Gaziantep FK, Samsunspor-RAMS Başakşehir ve Trabzonspor-Kayserispor maçlarının programı açıklandı.

Spor

Trendyol Süper Lig’de 3. hafta, yarın oynanacak Alanyaspor-Göztepe maçıyla başlayacak.

Spor

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Adana Demirspor maçının ardından, Oyuncularım 3 puanı hak ettiler” dedi.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 2. haftası yarın yapılacak tek karşılaşmayla başlayacak. İşte, 2. hafta programı...

Spor

Trendyol Süper Lig, 2024-2025 sezonu öncesinde logoyu ve şampiyonluk kupasını yenileyerek taraftarlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper...