Ulaşım Haberleri

ulaşım haberleri ve güncel ulaşım gelişmeleri, ulaşım ile ilgili tüm video, ulaşım fotoğrafları ve ulaşım haberleri Ankara Haber, Ankara Son Dakika Haberleri: Haymana Gazetesi sitemizde


Yaşam

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Eylül ayının ilk toplantısında önemli gelişmeler yaşandı. Gündem dışı söz alarak konuşan Çubuk Belediye Başkanı Baki...

Yaşam

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla metro sefer saatlerini gece 01.00'e kadar uzatmıştır.

Ekonomi

İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Temmuz Ayı Toplantısı’nda toplu taşımaya yüzde 13 zam kararı aldı

Ekonomi

Muş’ta şehir içi yolcu taşımacılığına yüzde 50 zam yapıldı.

Teknoloji

Ulaşım koordinasyon toplantısında Bursa’nın toplu taşıma konusundaki ihtiyaçları incelendi.

Ekonomi

Çevre Dostu Turizm Platformu Başkanı Doğan Acar, hepimizin doğaya olan katkısını sorgulaması ve sürdürülebilir turizmi teşvik etmesi amacıyla manifesto yayınladı.

Yaşam

Ankara'da toplu taşıma seçenekleri arasında önemli bir yeri olan dolmuş seferleri, şehir içi ulaşımda büyük bir rol oynamaktadır. Dolmuş ücretleri,...

Yaşam

Ankara'da yaşayan ve gece saatlerinde metro kullanımı planlayanlar için merak edilen konulardan biri gece metro seferleridir. İşte detaylar:

Yaşam

Ankara'da toplu taşıma hizmetleri kapsamında Çamlıdere'ye ulaşım sağlayan EGO otobüslerinin kalkış noktaları ve detayları merak ediliyor. İşte güncel bilgiler:

Yaşam

Ankara'nın güzel ilçelerinden biri olan Beypazarı'na seyahat etmek isteyenler için EGO otobüsleri önemli bir ulaşım seçeneği sunuyor. İşte detaylar:

Eğitim

YKS adaylarına EGO’dan ücretsiz ulaşım müjdesi! 08-09 Haziran tarihlerinde öğrenciler ve görevliler, toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilecek.

Yaşam

Ankara, Türkiye'nin başkenti olmasıyla birlikte önemli bir ulaşım merkezi konumundadır. Şehir, ulusal ve uluslararası seyahatler için çeşitli havalimanlarına ev sahipliği...