Minibüsçüler Odası Başkanı'ndan Altındağ Belediyesi'ne ziyaret Minibüsçüler Odası Başkanı'ndan Altındağ Belediyesi'ne ziyaret

Netanyahu, İsmail Haniye'nin öldürülmesi hakkında doğrudan bir açıklama yapmazken, İsrail'in Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta düzenlediği saldırıda Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın danışmanlarından Fuad Shukr'u öldürdüklerini belirtti. Netanyahu, Shukr'un Majdal Shams'a yönelik saldırıdan sorumlu olduğunu ifade etti.

"Her Tehdide Hazırız"

Netanyahu, "Bize zarar veren herkesle hesaplaşacağız. Çocuklarımıza, vatandaşlarımıza ve ülkemize zarar veren herkesle" dedi. İsrail'e yönelik tehditlerin arttığını dile getiren Netanyahu, "Her senaryoya hazırız. Her tehdide karşı birlik içinde ve kararlı bir şekilde duracağız" diye ekledi.

"Birlikte Mücadele Edeceğiz"

Savaşın uzun sürebileceğini belirten Netanyahu, İsraillilere güçlü kalmaları çağrısında bulundu. Hem iç hem de dış baskılar altında olduğunu ifade eden Netanyahu, "O zaman da bu seslere boyun eğmedim, şimdi de boyun eğmiyorum" şeklinde konuştu. Baskılara boyun eğmesi halinde İsrail'in Hamas ile mücadele edemeyeceğini belirterek, "Son aylarda elde edilen tüm başarılar, pes etmediğimiz ve büyük baskılar karşısında cesur kararlar aldığımız için gerçekleşti. Birlikte mücadele edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA