Toroslar Elektrik, 3 Haziran Pazartesi günü Hatay'ın Yayladağı, Hassa, İskenderun, Kumlu, Payas, Reyhanlı, Samandağ ve Akdeniz ilçeleri için planlı elektrik kesintisi uyarısı yaptı. İşte kesinti detayları ve süreleri...

Yayladağı Elektrik Kesintisi

• Denizgören Mahallesi ve Denizgören Sokaklarında 07:00-10:00 saatleri arasında üçüncü şahıs çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi olacak.
• Güzelyurt Mahallesine 09:30-17:30 saatleri arasında tesis çalışmaları nedeniyle elektrik verilemeyecek.

TÜBİTAK'tan KPSS şartsız MAM personel alımı! TÜBİTAK'tan KPSS şartsız MAM personel alımı!

Hassa Elektrik Kesintisi

• Akbez Mahallesi 09:00-17:00 saatleri arasında tesis çalışmaları nedeniyle elektriksiz kalacak.
İskenderun Elektrik Kesintisi
• Akçay ve Güzelçay mahallelerinde 09:00-17:00 saatleri arasında tesis çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

Kumlu Elektrik Kesintisi

• Cumhuriyet Mahallesi ile Coştu, Saralar, Cami, Gül, Sakman, Şehit Harun Özkaya, Şehit Mehmet Kurşun Geçmez ve Şükrü Kanadlı sokaklarında 10:00-13:00 saatleri arasında üçüncü şahıs çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi olacak.

Payas Elektrik Kesintisi

• Karbeyaz Mahallesi ile Aybala, Çiğdem, Ferah, Güneş, Kartal, Manolya, Sercan, Seyran, Sıtkı Aydın, Şen, Yamaç, Yaprak, Yavuz, Yavuzer ve Yayla sokaklarında 09:00-17:00 saatleri arasında arıza kaynaklı çalışmalar nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

Reyhanlı Elektrik Kesintisi

• Terzihöyük, Suluköy, Karasüleymanlı mahalleleri ile Azgınlı Sokak’ta 10:00-17:00 saatleri arasında YG-Bakım Onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi olacak.

Samandağ Elektrik Kesintisi

• Sutaşı Mahallesi’nde 09:00-17:00 saatleri arasında tesis çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

Akdeniz Elektrik Kesintisi

Akdeniz Mahallesi Bulut-1 Sokak, Adanalıoğlu Mahallesi Atatürk-4 Sokak, Şıh Mahmut Ziyaret-1 Sokak, Adanalıoğlu Limonlu Mahallesi Küme Evler, Döner, Gülbahar, Hazine, Selen, Sera, Seçkin, Şıh İbrahim Hekim, Muştu, Serhat, Şirin, Dağlıoğlu, Dikbaş, Çılgın sokaklarında 09:00-17:00 saatleri arasında YG-Hizmet Alım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

Hatay’ın bu ilçelerinde 3 Haziran Pazartesi günü belirli saatlerde elektrik kesintileri olacak. Bu saatlerde elektrik kesintisine hazırlıklı olunması ve gerekli önlemlerin alınması önemlidir.

Muhabir: Haber Bülteni