İstanbul Ümraniye'de yaşanan acı olayda, 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti motosiklet hırsızlığı şüphesiyle yakalanmasının ardından çıkan arbede sırasında silahla ateş açarak polis memuresi Şeyda Yılmaz’ı şehit etti. Genç zanlının daha önce de birçok suç kaydı bulunduğu belirtilirken, gözaltında verdiği ifadede cinayeti itiraf ettiği açıklandı. Geçti, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Tam Bir Suç Makinesi

Yunus Emre Geçti’nin geçmişte 26 farklı suç kaydı olduğu belirlendi. Özellikle genç yaşta bu kadar suç kaydı bulunması, olayın kamuoyunda büyük yankı uyandırmasına neden oldu. Zanlının işlediği suçlar arasında hırsızlık, yaralama ve uyuşturucu madde kullanımı gibi çeşitli suçların bulunduğu öğrenildi.

İsteme esnasında damada özel kahve menüsü hazırladı! "Bir de bu çıktı" İsteme esnasında damada özel kahve menüsü hazırladı! "Bir de bu çıktı"

Eski İçişleri Bakanı ile Aynı Karede

Olayın yankıları devam ederken dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Zanlı Yunus Emre Geçti’nin henüz 13 yaşındayken, eski İçişleri Bakanı ve AK Parti milletvekili Süleyman Soylu ile bir fotoğrafının bulunduğu tespit edildi. Bu fotoğrafın, Geçti'nin annesi tarafından 2019 yılında sosyal medya üzerinden paylaşıldığı görüldü.

Annesinin sosyal medya paylaşımında, "Oğlumla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu resim çekmişler" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı. Bu tesadüf, hem sosyal medyada hem de basında geniş yankı uyandırarak farklı yorumlara yol açtı.

Muhabir: Haber Bülteni