Hiç gitmediği Şanlıurfa'dan bin 506 TL trafik cezası geldi Hiç gitmediği Şanlıurfa'dan bin 506 TL trafik cezası geldi

Kazanın yaşandığı Batman-Siirt Çevreyolu üzerinde, Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında bir kamyonet, düğün töreninden çıkan yayalara çarparak büyük bir faciaya neden oldu. Olayda 4 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ağır yaralandı. Milletvekili Ramanlı ve İl Başkanı Davut Şahin, beraberlerindeki partililerle birlikte kazanın yaşandığı yere gelerek yolu kapattı.

Acil Önlem Çağrısı

Milletvekili Serkan Ramanlı, sıkça ölümlü kazaların yaşandığı bu bölgede yola kırmızı boya dökerek durumu dramatik bir şekilde gözler önüne serdi. Ramanlı, “Bu yolun düzeltilmesi ve orta refüjün aydınlatılması için yıllardır çağrıda bulunuyoruz. Bugün bu sebeple bu yolu trafiğe kapattık. Artık yeter diyoruz. İnsanlarımız ölmesin, kanlarımız akmasın. Bu yolun bir an önce yapılmasını istiyoruz” dedi.

Suç Duyurusu Yapıldı

Ramanlı ve beraberindekiler, kazada ihmali bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulunmak için adliyeye gitti. Ramanlı, “Bütün bakanlardan genel müdürlerine, valisinden şeflerine kadar herkesin artık buraya odaklanmasını, buradaki tehlikeli yolun düzeltilmesi için elinden geleni yapmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA